

BBQ Butchers Masterclass bij Johnny’s Café
Barbecuen is hot. Maar hoe bereid je een stuk groot vlees, zoals Bavette? Goed gekruid maar zonder sausje, zodat de pure smaak tot z’n recht komt? Dat kom je te weten tijdens een masterclass van BBQ Butchers Joost en Rob. Voor hen is barbecuen een koud kunstje zogezegd. Bakken, braden, roken, garen, grillen…ze draaien er hun hand niet voor om.
Zo’n masterclass is altijd op woensdagavond van 18.30 tot 22.30 uur op het terras van Johnny’s Café. Alles komt aan bod: ’t op de juiste manier snijden van vlees, nieuwe recepten, bijzondere smaken en technieken, de juiste garing… Er wordt gebarbecued op een Monolith keramische BBQ: de Rolls onder de barbecues. Als je het leuk vindt mag je zelf ook aan de bak, schort voor en handen uit de mouwen dus.
Al dat lekkers moet natuurlijk ook geproefd worden. Cafébaas John zorgt voor de vloeibare begeleiding. Hij heeft speciale biertjes ingeslagen.
Lijkt het je leuk om samen met vrienden en andere carnivoren zo’n BBQ Butchers Masterclass te volgen? Per masterclass is er plek voor max. 15 personen. Het kost € 67,50 per persoon, inclusief vier speciaalbieren. Bekijk de beschikbare data en meld je aan.