Slagerij van der Meer

Slagerij van der Meer


​​​​​​​


Groot vlees

Groot vlees zijn – de naam zegt het al – grote stukken vlees die het heel goed ‘doen’ op de BBQ.

Kennis van de verschillende BBQ technieken is essentieel voor een smakelijk en mals resultaat. Als BBQ-Butchers adviseren wij u daar graag in.

  • Picanha
  • Bavette
  • Flanksteak (vinkelap)
  • Bostonbutt (voor originele pulled porc)
  • Skirt steak (middenrif)
  • Hanging tender (longhaas)
  • Tritip (ezeltje)
  • Beef ribs (runderrib)
  • Tomahawk steak (rib eye met ribbeen)
  • Argentijse rib eye
  • Cote de boeuf dry aged

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.